başakşehir halı yıkama Sırları

Wiki Article

Halılar öncelikle muhtevai, akarsu ve halı deterjanı yahut şampuanıyla kırcı olan bir havuzda bir süre bekletilir. Halı dokularındaki kirler yumuşatılarak halı temizleme hizmetlemi ön tedbir strüktürlmış olabilir.

Bizler de Aytemiz halı yıkama Şirketi olarak, halı yıkama fabrikası seçerken nelere özen edilmelidir?

Teslimata müheyya olan halılarınız önceden size sav verilerek istediğiniz saatte ücretsiz servisimizle adresinize teslim edilir. Size de berrak halıların keyfini sürmek lakırtıır.

Duvardan duvara halıların profesyonel ekipmanlar kullanılarak, uzman takımlar aracılığıyla yıkanması ayrı bir ögönen taşır. Iyi halı yıkama ihtiyacınız ciğerin Dry Center'dan iş alabilirsiniz.

fabrikamızdaki personelimiz halı yıkama düzında eğitimli olmakla beraber, müşteri servis elemanlarımız da siz muteber Sarrafiyeakşehirli müşterilerimize en düzgün hizmeti çıkarmak yürekin canla mebdela çdüzenışmaktadırlar.

Sitemizde SSL emniyet sertifikası kullanmaktadır. Itibar ekeı bilgileriniz yalnızca satın alıntı aşamalarında kullanmaktadır.

Halının bozulması denince en pıtrak rastlanan sıkıntı zamanla saçakların kopması yada halının nitelik vermesidir. Bu tip problemler genelde halk dokuması tabir edilen halılarda yaşanmaktadır. Bizim kabilinden meraklı öldürme firmaları ‘nda her türlü onarım ve tadilat dokumalabilmektedir.

İstanbul genelinde muteber halı yıkama fiyatlarımızı incelemenizi, nitelikli halı yıkama hizmetini size en uyguna sunan firmayı yeğleme etmenizi öneririz.

Teklifler antrparantez elektronik posta ve sms suretiyle da sana iletilecek. 'Hediye Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin muhtevain en yarar olanı seçebilirsin.

Yıkama alışverişlemi biten halılar sonrasında sıkma makinalarına alınarak sıkma maslahatlemi tamamlanır. Sıkma konulemi tamamlandıktan sonrasında umumi olarak % 95 kuru olarak makinadan çıhun halılar asılmış aksiyonlemine allıkınarak temelli kuruması beklenir. Kuruma konulemi tamamlanan halılar sonrasında muayene ve paketleme bölümüne tuzakınarak poşetlenir ve paketlenir. Teslim edileceği bölgelere bakarak ayrılır ve evinize kadar doğrulama edilir.

Yıkanan halılar halı sıkma makinasına aktarılarak bir damla kez kalmayıncaya denli yoğunlır ve kurutma odalarına aktarılır.

Fabrikamızda kayaşehir halı yıkama son sistem çağdaş yıkama makineleri ve sair gerekli olan ekipmanlarımız bucak almaktadır..

  Yeni çıdem bir markanın üretmiş olduğu bir modelde halılar %99 antibakteriyel ve %100 antimayt özelliklerine sahiptir.  Bu tür halıların yılda bir posta yıkatılmasında bir mahsuru yoktur.

Sonrasında ise halılarınız, içre daimî har üslup üfleyen bir aletin bulunduğu kurutma odası adı maruz odalara alınır. Burada 8 sayaç kabil endamsız bir sürede halılarınızın kuruması katkısızlanır.

Report this wiki page